Mediecom AS: Ny kommunikasjons- og markedssjef!

MEDIECOM FÅR CECILIE LEGANGER MED PÅ LAGET: - Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet Mediecom gjør ved å gi dyktige medie- og kommunikasjonsfolk nye og spennende jobbmuligheter, samtidig som jeg har store digitale ambisjoner, sier Cecilie Leganger.

MEDIECOM FÅR CECILIE LEGANGER MED PÅ LAGET: – Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet Mediecom gjør ved å gi dyktige medie- og kommunikasjonsfolk nye og spennende jobbmuligheter, samtidig som jeg har store digitale ambisjoner, sier Cecilie Leganger.

Etter mange år som journalist, prosjektleder og digitalansvarlig i store mediehus som Aller Media og Egmont Publishing, har Mediecom hentet inn Cecilie Leganger som kommunikasjons- og markedssjef.

Cecilies evne til å kommunisere på en tydelig og engasjert måte, hennes digitale ferdigheter og brede erfaring fra bransjen vil være av stor verdi for Mediecom i tiden framover.

– Jeg ser frem til å gyve løs på nye spennende oppgaver i et selskap med store ambisjoner, som kan vise til solid bransjekompetanse, erfaring og omfattende nettverk innen media, kommunikasjon- og forlagsbransjen, samt relevante universitets- og høyskolemiljøer, og ikke minst er det en utrolig hyggelig gjeng som jobber her, sier Cecilie.

– Min ambisjon er at Mediecom skal fortsette utviklingen med å være den beste samarbeidspartneren både for de som søker dyktige folk innen medie- og kommunikasjon, samt de som er på jakt etter nye utfordringer eller står uten jobb.

Over 90 prosent har fått fast jobb

– Mediecom har skapt jobber i solide firmaer til en rekke kommunikasjonsfolk og journalister gjennom flere år, og det trigger meg. Jeg vet selv hva det betyr å ha noen i ryggen når du søker jobb, sier Cecilie.

For omstilling er noe medie- og kommunikasjonsbransjen kjenner godt til. Mediecom ønsker å gi de som må slutte eller vurderer å søke eller har søkt på sluttpakker nye muligheter.

– Mediecom er en viktig døråpner og en stor ressurs i arbeidsmarkedet, da 90 prosent av alle som har fått oppdrag gjennom selskapet har fått fast jobb, og dette gjør arbeidsplassen verdifull og inspirerende, sier Cecilie.

Tar du kontakt og blir foreslått som kandidat for et oppdrag, konkurrere du dessuten mot én eller to, mot å være en av hundre i en søknadsbunke.

Ny rammeavtale med Bane NOR

Mediecom samarbeider med en rekke store bedrifter, og har nylig inngått en omfattende rammeavtale med blant annet Bane NOR.

– Bane NOR gir mange spennende muligheter, ikke minst for de som har erfaring innen samferdselssektoren, sier Cecilie.

Siden 2013 har Mediecom leid ut kompetanse til Jernbaneverket, men da selskapet gikk ut med en anbudskonkurranse da de endret navn til Bane NOR, var Mediecom ett av selskapene som ble valgt.

Ta en hyggelig prat/kaffe?

Er du på jakt etter nye utfordringer eller trenger du en dyktig kandidat til et oppdrag i din bedrift? Send CV-en din hit eller ring 92061971 for en hyggelig prat.

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss.