Trenger din kommunikasjonsavdeling ny medarbeider?

BEHOV FOR HJELP TIL BEMANNING/REKRUTTERING?: Mediecom AS har spesialisert seg på å finne dyktige kandidater til stillinger innen medie- og kommunikasjonsbransjen.

Jakter du etter de beste kandidatene til din bedrift? Vi i Mediecom er spesialister på bemanning innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Både for korte og lange oppdrag. Du tar ingen risiko og får full fleksibilitet. Mediecom sparer deg for tid og administrering ved at vi ansetter og leier ut – og som arbeidsgiver tar vi hånd om alt.

Mediecom har bred bransjekompetanse, et unikt nettverk og solid erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Vi driver kontinuerlig oppsøking av dyktige mennesker, og sitter på en stor database over kandidater.

Vi annonserer, utfører tester, foretar dybdeintervju og gjennomfører omfattende referansesjekk, noe som sikrer at vi til enhver tid kan tilby riktig ressurs og kompetanse til riktig tid og arbeidsoppgave.

Det eneste du trenger å gjøre, er å møte kandidaten og beslutte ansettelse.

I tillegg til bemanning kan vi også hjelpe deg med rekruttering, rådgivning og faglig påfyll. I møte med oss lover vi rask respons, god levering, tett oppfølging og forståelse for dine behov. Konfidensialitet er en selvfølge.

Vår tunge erfaring fra topplederjobber gjør oss dessuten til gode samtalepartnere for deg som sitter på toppen. Vi vet hvordan du kan ha det og hvordan du skal kommunisere.

Trenger du ny medarbeider, eller ønsker du å finne ut litt mer om hva vi kan bidra med? Send Cecilie Leganger en mail eller ring 92061971/908 82 820.

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss.