– Vi har hatt stor glede av samarbeidet med Mediecom AS!

Kunder mediecom

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen, og vi har mange fornøyde kunder og samarbeidspartnere.

«Telenor Norges kommunikasjonsavdeling har hatt stor glede av samarbeidet med Mediecom. Mediecom har alltid skaffet til veie sterke kandidater, respondert raskt på våre behov, og hatt den kunnskapen om medie- og kommunikasjonsbransjen som sikrer en god match mellom oppdragsgiver og konsulent.

Vi har benyttet oss av tre flinke journalister og kommunikasjonsrådgivere fra Mediecom siden vi startet samarbeidet, og vi har også rekruttert en av disse til en fast stilling i Telenor Norges kommunikasjonsavdeling. Jeg anbefaler gjerne Mediecom til andre kommunikasjonsavdelinger som trenger flinke folk til store og små oppdrag.»

Kristine Meek – Leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

«Vi har samarbeidet med Mediecom ved en del anledninger. Vi opplever rask respons, god levering og fin oppfølging – akkurat det vi er ute etter. Medarbeiderne vi har fått gjennom samarbeidet, har vist seg å være meget dyktig, noe som borger for fortsatt godt samarbeid.»

Ole Erik Almlid – Direktør for Kommunikasjon og Samfunn NHO

«Mattilsynet har hatt stor nytte av Mediecom. Med deres hjelp har vi ved tre anledninger funnet faglig sterke kandidater til vikariater og engasjementer. I alle de tre tilfellene har tidsfaktoren vært kritisk. Mediecoms evne til å forstå kundens behov, og svare raskt på disse, er uvurderlig.»

Kenneth Vikse – Kommunikasjonsdirektør Mattilsynet

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av bedriftens utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss.