Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb!

Yess bay

Vi i Mediecom er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Vi er opptatt av å gi både kandidatene og kundene en god opplevelse underveis i prosessen, og er kjent for å være raske, diskré og ryddige i alt vi gjør. Vi er konkurransedyktige på pris og er ikke i mål før verken arbeidsgiver eller kandidat er fornøyd.

Vi tror på at mennesket er den viktigste motoren i enhver bedrift, og har et brennende ønske om å løfte fram de gode hodene. Som tidligere toppledere har vi et unikt nettverk, en stor database over kandidater og en bred bransjekompetanse vi vil dele med deg.

Siden vi er i kontinuerlig dialog med dyktige mennesker i bransjen, kan vi til enhver tid tilby riktig ressurs, med riktig kunnskap til riktig tid og arbeidsoppgave. Gjennom våre samarbeidspartnere og nettverk har vi også ressurser som er involvert i store prosjekter innenfor både offentlig og privat sektor.

Alle arbeidsgivere ønsker å ansette riktig person i rett stilling. Likevel er det overraskende få som gjør en skikkelig grundig bakgrunnssjekk av kandidaten. Det har Kriminalitets- og sikkerhetsundersøkelsen (Krisino), som utføres av Næringslivets Sikkerhetsråd, vist de senere årene. Mediecom tar dette på alvor. Vi søker, annonserer, utfører tester, foretar dybdeintervju og gjennomfører omfattende referansesjekk. Det eneste du trenger å gjøre, er å møte kandidaten og beslutte ansettelse. Konfidensialitet og diskresjon er en selvfølge.

Takket være mange fornøyde kunder, kan Mediecom dokumentere god økonomisk drift og vi er i stadig vekst. Vi kan vise til solide kunder som vi har hjulpet med flinke folk til store og små oppdrag.

«Rett hode raskest». Det er det vi leverer. Vi bemanner både korte og lange oppdrag. Du tar ingen risiko og får fleksibilitet. De fleste av våre utleide ressurser, over 90 prosent, har fått fast ansettelse gjennom oss.

Mediecom sparer deg for tid og administrering ved at vi ansetter og leier ut. Som arbeidsgiver tar vi hånd om alt; lønn, arbeidsgiveravgift, feriepenger, forsikring, pensjon, sykefravær og oppfølging. Vi legger også til rette for at du kan ansette den innleide dersom det er ønskelig.

Kontakt:
Cecilie Leganger
Mail: cecilie@mediecom.no
Telefon: 92061971

Iver Hammeren
Mail: iver@mediecom.no
Telefon: 90882820

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss.