Dundre ballen i mål? Bli kjent med våre lagspillere!

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen, og vi har mange dyktige kandidater på laget. Over 90 prosent av dem har fått fast jobb gjennom oss.

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen, og vi har mange dyktige kandidater på laget. Over 90 prosent av dem har fått fast jobb gjennom oss.

Vi har mange gode lagspillere i Mediecom. Over 90 prosent av dem har fått fast jobb gjennom oss. Hvor vi fant alle disse toppscorerne? Bortsett fra at vi har kontakt med mange av de dyktigste hodene i medie- og kommunikasjonsbransjen, sitter vi også på en fantastisk bunke med CV-er. Og bak hver CV ligger mye hardt arbeid, mange hyggelige møter og flere liter med kaffe.

Her er noen av de vi har på laget nå:

Mann 26 år: Skarp penn, god både foran og bak kamera, grunnlegger av egen podcast, nysgjerrig, strukturert og kreativ. Har jobbet i Utenriksdepartementet, TV 2 Nyhetene, NRK Dagsrevyen, NRK Østlandssendingen. Fullfører sin masteroppgave i retorikk og språklig kommunikasjons våren 2017. Bachelor i journalistikk fra UiO med spesialisering i videojournalistikk.

Kvinne 49 år: Mange ganger prisbelønnet leder fra store internasjonale konsern innen merkevarebygging, kommunikasjonsstrategi, omdømmebygging, relasjonsmarkedsføring, integrert kommunikasjon, sosiale medier i tillegg til kulturbygging og Employer Branding mellom kommunikasjon og kultur. Utdannet ved Norges Høyskole for informasjonsteknologi.

Kvinne 39 år: Profesjonell kommunikatør med lang erfaring innen endringskommunikasjon både internt, eksternt, krisehåndtering, proaktiv PR og presserelasjoner. Blir omtalt som en løsningsorientert kommunikasjonssjef med stor arbeidskapasitet. Bachelor i informasjon og markedskontakt.

Kvinne 29 år: Kommunikasjonsrådgiver med solid erfaring fra sosiale medier, fotografering, utvikling og oppdatering med innhold på intranett og internett. Har også erfaring fra pressearbeid, digitale skjema og webstatistikk. Bachelor i Pr, medier og kommunikasjon.

Kvinne 39 år: Har jobbet med lederkommunikasjon (budskapstrening) for ledere på høyt nivå og kan dokumentere solide resultater. Kommunikasjonssjef i flere store norske konsern. Svært dyktig relasjonsbygger som liker å spille andre gode. Master i PR-ledelse og strategikommunikasjon og Master of Management fra Markedshøyskolen BI. Bachelor i informasjon og samfunnskontakt.

Mann 25 år: Har 10+ år med arbeidserfaring ved siden av skole og studier. Leverer masteroppgaven i medievitenskap våren 2017. Bachelor i medievitenskap innen emnene retorikk, journalistikk, tekst- og billedanalyse, kommunikasjonsteori og språkpsykologi. Utvalgte jobber ved siden av studiene har blant annet vært «bygging» av kundesenter for norges største bilimportør, samt strømmetjenester for musikk og musikkvideoer.

Mann 40 år: Utdannet filmprodusent ved Den Norske Filmskolen på Lillehammer. Produsenten er øverste administrative leder med ansvar for hele produksjonen fra a til å. Har erfaring fra ca. 100 reklamefilmer. Har også jobbet som skrivende journalist, manusforfatter og webansvarlig gjennom flere år.

Kvinne 30 år: Ansvarlig for all kommunikasjon i alle interne kanaler, nyhetsbrev, intranett, plakater og digitale skjermer i stort internasjonalt konsern. Master i Medievitenskap og Bachelor i medier og kommunikasjon. Har også erfaring fra produksjonsselskaper og er derfor vant til å jobbe under stort press.

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss.