Klar for neste steg i karrieren? Send oss en CV!

feet-1840015_1920

MEDIECOM AS ER PÅ JAKT ETTER DEG SOM ØNSKER Å TA ET STEG VIDERE: Enten du er arbeidssøker, i et vikariat eller i fast jobb, men har ønsker om nye utfordringer, kan det lønne seg å sende oss en CV. Over 90 prosent av de som har fått oppdrag gjennom oss har fått fast jobb.

Mediecom AS er konstant på leting etter flinke folk i medie- og kommunikasjonsbransjen. Vi samarbeider med en rekke store bedrifter, og nytt nå er at vi har landet en omfattende rammeavtale med Bane Nor. Noe som åpner opp for mange spennende muligheter, spesielt for deg som har erfaring innen samferdselssektoren.

Vi har også mange andre store oppdragsgivere, både i det offentlige og private. Og du kan bli rett kandidat til riktig jobb gjennom nettverket vårt, noe mange allerede har erfart. Faktisk så har over 90 prosent av de som har fått jobb via oss blitt fast ansatt, og det er vi stolte av.

Så det kan lønne seg å registrere CV-en sin hos oss – enten du er arbeidssøker, i et vikariat eller i fast jobb, men har ønsker om nye utfordringer.

Eller kanskje du har tatt eller vurderer å ta en sluttpakke?

Gjennom å bli kjent med deg, er vi sikre på at vi sammen skal finne den jobben som passer deg best basert på dine evner, ambisjoner, motivasjoner, verdier og personlighet.

Alle henvendelser blir selvsagt behandlet konfidensielt.

Send en CV til cv@mediecom.no

Mediecom AS er spesialister på bemanning og rekruttering innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Over 90 prosent av våre utleide vikarer har fått fast jobb gjennom oss. Søke ny jobb? Gjennom Mediecom AS kommer du i kontakt med din nye arbeidsgiver.