Fra TV2 til Mediecom: Fred Kolberg til ny jobb som seniorrådgiver

NY JOBB SOM SENIORRÅDGIVER I MEDIECOM: - Å være med i det videre arbeidet med bemanning, rekruttering og medierådgivning blir en spennende og utfordrende oppgave, og en forlengelse av det jeg i det meste av mitt yrkesaktive liv har drevet med, sier Fred Kolberg.

NY JOBB SOM SENIORRÅDGIVER I MEDIECOM: – Å være med i det videre arbeidet med bemanning, rekruttering og medierådgivning blir en spennende og utfordrende oppgave, og en forlengelse av det jeg i det meste av mitt yrkesaktive liv har drevet med, sier Fred Kolberg.

Etter 23 år i medieeventyret TV2 er han klar for nye og spennende oppgaver. Nå i Mediecom AS.
Det forteller Fred Kolberg, seniorrådgiver i selskapet.

– Jeg har vært så heldig å få være med på et medieeventyr i Norge. Det har vært en fantastisk reise, med mange oppturer, men også vanskelige tider. Særlig i starten av TV2, der blant annet en tidligere mediekollega spådde riksdekkende fargefjernsyn en sørgelig slutt, og snarlig nedleggelse. Og for å understreke sin overbevisning, lovte han å spise hatten sin dersom TV2 overlevde fra det ene året til andre. Det var i 1993. Han måtte, som vi forstår, spise hatten sin, sier Fred.

Han har hatt mange oppgaver i TV2; nyhetsreporter, jobbet med dokumentar-filmer og vært vaktsjef. I henholdsvis TV2-nyhetene, Dokument2 og Norges eneste morgen-tv, God morgen Norge.

– Da Mediecom spurte om jeg ville være med som seniorrådgiver i selskapet, sa jeg selvfølgelig ja. Å være med i det videre arbeidet med bemanning, rekruttering og medierådgivning blir en spennende og utfordrende oppgave, og en forlengelse av det jeg i det meste av mitt yrkesaktive liv har drevet med, sier Fred

– Å bli en del av suksessen Mediecom har skapt, blir en glede. Dette er et selskap som sitter på en formidabel kompetanse, og med stor evne til å løse store, og mindre store, oppgaver innen kommunikasjon og medier.